A biciklista belehalt sérüléseibe

Tragikus baleset: Két autó is áthajtott a biciklistán

Szörnyethalt az a biciklista, akin két autó is áthajtott a 65-ös út Szekszárd közeli szakaszán, a második gázoló a rendőrök megérkezése előtt elhajtott a helyszínről - értesült a HavariaPress.

2008.10.17 11:14HavariaPress

A baleset csütörtökön este történt, a főút Szekszárd és Harc közötti szakaszán. A biciklistát, aki nem tudni, hogy pontosan milyen helyzetben, s az út mely részén tartózkodott, először egy Toyota gázolta el, mely Harc felé tartott. Az elgázolt férfin egy másik, szintén Harc felé közlekedő Suzuki hajtott keresztül. Utóbbi autó sofőrje kiszállt ugyan a gázolás után, de még a helyszínelő rendőrök megérkezése előtt elhajtott. A kétszeresen is elgázolt 54 éves felsőnánai kerékpáros a sérüléseibe a helyszínen belehalt. A tragikus baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.