Kirabolták egy üzlet tulajdonosát

Rendőrkézen a harmadik álrendőr is

Mindhárom embert elfogta a rendőrség abból a társaságból, melynek tagjai a gyanú szerint magukat rendőrnek kiadva rabolták ki a héten egy üzlet tulajdonosát Budakeszin.

2015.10.09 19:52Havariapress

A Pest megyei városban e héten szerdán délután két óra körül lépett be az egyik üzletbe három férfi, majd ott a tulajdonost falnak lökték, magukat rendőrnek kiadva a földre szorították és átkutatták a ruházatát. Ezt követően magukhoz vették az illető készpénzét, mobiltelefonját, valamint az üzlet napi bevételt, majd sietve távoztak a helyszínről, és egy, a közelben parkoló piros színű gépkocsival elhajtottak.

Az üzletben lévő kamera felvételei és más adatok alapján a nyomozók még aznap azonosították az elkövetők egyikét, egy helyi lakost, akinek azonnal elrendelték a körözését is. Ez alapján a szentendrei rendőrök másnap el is fogták a fiatal férfit és egyik, érdi lakhelyű társát, Pomáz területén.

Időközben kiderült az is, hogy a két elfogott tettes harmadik társa egy 28 éves budapesti férfi lehet, akivel szemben szintén körözést adtak ki; pénteken délután végül őt is elfogták a budaörsi nyomozók. A rendőrség egyúttal kezdeményezte mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.