Erőszak

Feladta magát a Kertész utcai verekedés újabb gyanúsítottja, ötöt még köröznek

Hétfő délelőtt jogi képviselője kíséretében, önként jelentkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

2015.09.28 16:22MTI

Hétfőn feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK) a budapesti Kertész utcai verekedés ügyében keresett harmadik ember. Öt társukat még körözik - közölte honlapján a rendőrség.

Közleményükben felidézték: szeptember 20-án 0 óra 23 perckor egy VII. kerületi, Kertész utcai szórakozóhely előterében ismeretlenek bántalmazták a biztonsági személyzetet, és négy ember megsérült. Az egyik támadónál "gumilövedék kilövésére alkalmas fegyver is volt", amelyből több lövést adott le.

A garázdák közül a rendőrség J. Lászlót és F. Gyulát elfogta, majd gyanúsítottként kihallgatta.

Társuk, Sz. Ferenc hétfő délelőtt jogi képviselője kíséretében, önként jelentkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

J. László ellen csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés, F. Gyulával és Sz. Ferenccel szemben csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt a BRFK Kiemelt Ügyek Főosztálya folytat eljárást. A rendőrség előzetes letartóztatásuk indítványozására tett előterjesztést.

A fővárosi rendőrök azonosították a férfiak öt társát is, B. József 44 éves szigetbecsei, M. János 35 éves budapesti, P. Róbert 36 éves hatvani, K. István 42 éves budapesti és B. Gyula 24 éves kocsordi lakost - olvasható a rendőrség honlapján. A fényképüket is közzétették a ezen a linken.

A rendőrség a garázdák további ismeretlen társait is keresi még - írta a BRFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.