Műszaki mentés

Kamion balesete miatt teljes útlezárás az M6-oson Tolnában

Teljes szélességében lezárták az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát a véméndi csomópontnál Tolna megyében, mert egy délelőtti baleset miatt műszaki mentést végeznek.

2015.09.23 15:37MTI

Az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán 11 óra előtt egy Budapest felé tartó kamion szalagkorlátnak ütközött és felborult. Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta, pályakarbantartás miatt forgalomterelés volt az említett szakaszon, ahol a tehergépkocsi, miután kijött az alagútból, egy rossz manővert követően ütközött neki a szalagkorlátnak.

A balesetben nem sérült meg senki.

A rendőrség a műszaki mentés idejére, ami legfeljebb két órát vesz igénybe, 14 óra 20 perckor az autópályát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a véméndi csomópontnál az 5606-os számú útra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.