Tűzoltás

Raktártűz volt éjszaka Budapesten - elszenesedett holttestet találtak

Kigyulladt egy bútorlapokat raktározó épület Csepelen csütörtök hajnalban, a lángokat nyolc vízsugárral fékezték meg a tűzoltók.

2015.09.10 07:05MTI

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondta, hogy a lángok egy mintegy ezer négyzetméter alapterületű épületben csaptak fel, a Budapest határában húzódó Fügefa utcában. A tűzet megfékezték, jelenleg az utómunkáknál tartanak.

Személyi sérülés nem történt - mondta a szóvivő.

Holttestet találtak a csepeli raktártűz helyszínén

MTI Mihádák Zoltán

Elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók a hajnali csepeli raktártűz oltásának utómunkálatai során - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel.

Kisdi Máté elmondta, a tetem annyira összeégett, hogy még azt sem tudják megállapítani, férfié vagy nőé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.