Közlekedési baleset miatt kellett lezárni a 37-es

Kocsisort előzött: életveszélyes sérüléseket szenvedett

A helyszíni szemle időtartama alatt teljes az útzár Bodrogolaszi és a sárospataki körforgalom között. A közlekedőket a 3801-es útra terelik.

2015.09.08 08:54MTI

Baleset miatt lezárták a 37-es utat Bodrogolaszi és a sárospataki körforgalom között - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

Janasóczki Attila közölte, hogy az eddigi adatok szerint egy személyautó több teherjárművet előzött, és eközben az egyikkel összeütközött. A személygépkocsit vezető férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Hozzátette: a helyszíni szemle időtartama alatt teljes az útzár Bodrogolaszi és a sárospataki körforgalom között. A közlekedőket a 3801-es útra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.