Három társa életveszélyben

Kábítószer fogyasztása miatt halhatott meg egy férfi Debrecenben

Egy debreceni férfi meghalt, három társa életveszélyes állapotban van, miután feltehetően kábítószert fogyasztottak.

2015.09.07 07:28MTI

A mentőszolgálat munkatársai vasárnap reggel jelentették be a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletén, hogy egy debreceni ingatlanban egy férfi holttestét találták, három eszméletlen, életveszélyes állapotban lévő férfit pedig kórházba vittek a házból. A rendőrség honlapján hozzátették: a rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi feltehetően kábítószert fogyasztott.

A rendőrség debrecen-bánki otthonában elfogta azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint a kábítószergyanús anyagot eladta a négy férfinak, ellene kábítószer-birtoklás és kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás.

A férfi a rendőrség feltételezése szerint több fogyasztónak is adott el a fehér színű kábítószergyanús porból, ezért azt kérik, hogy aki fogyasztott a szerből, vagy tud olyanról, aki fogyasztott belőle, haladéktalanul forduljon orvoshoz és hívja a központi segélyhívó számok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.