Bűnügy

Rablás volt egy fővárosi dohányboltban, a tettest elfogták

Késsel felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, a tettest a rendőrök elfogták.

2015.08.30 08:23MTI

Fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzve rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, a tettest a rendőrök elfogták - közölte a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a férfi a bevétel átadására szólította fel az eladót, majd miután a pénzt megszerezte, ismeretlen helyre távozott. Személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresték a rablót. Egy órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves K. István budapesti lakost, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéskor használt fegyvert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.