Lakóházakat nem fenyegetett a tűz

Körbálák gyulladtak ki Enyingen

Körbálák gyulladtak ki Enyingen szerdán a déli órákban egy mezőgazdasági területen, a tűz egy ott parkoló kamion fülkéjére is átterjedt. A terület a lakóházaktól mintegy 30 méterre fekszik.

2015.08.26 13:15MTI

Bázelné Mihályka Szabina tűzoltó főhadnagy, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy 25 körbála kapott lángra, a tűz lakóházat nem veszélyeztetett. A helyszínre a siófoki tűzoltókat riasztották.

A bálák teljes terjedelmükben égtek, a tüzet rövid időn belül sikerült körülhatárolni - mondta a szóvivő, hozzátéve: jelenleg az önkormányzattól kapott erőgéppel a tűzoltók szétterítik a még izzó részeket.

Közölte: a tulajdonos elmondása szerint senki nem járt a bálák közelében. A tűz keletkezésének okát kirendelt tűzvizsgáló állapítja meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.