Nyírábrány

A román tolvajt is határon fogták el

A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelőjének feltűnt a gyanúsan viselkedő román állampolgár.

2015.08.25 09:16ma.hu

Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 25 éves román férfi ellen, akit a nyírábrányi rendőrök elfogtak.

A nyírábrányi közúti határátkelőhelyen 2015. augusztus 24-én 0 óra 35 perckor egy 25 éves férfi jelentkezett kilépésre. A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelőjének feltűnt a gyanúsan viselkedő román állampolgár, akiről a személyi adatainak leellenőrzését követően megállapította, hogy ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 25 éves román férfit elfogták és a Nyíradonyi Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.