Családi tragédia

Dráma: saját apja holttestét találta meg a csónakban ülő fiú

Tragédiába fulladt egy szombat esti baráti összejövetel: egy férfi a Tiszába zuhant és megfulladt. A testét másnap saját fia találta meg Szolnokon, a folyó alsóvárosi szakaszán.

2015.08.18 09:43ma.hu

Szombaton késő délután találkozott a férfi a barátjával a Tisza egyik stégén, már este volt, amikor úgy gondolták, hogy a nagy melegben megmártóznak egy kicsit a folyóban, de a férfi hirtelen eltűnt a vízben.

Barátja azonnal értesítette a rendőrséget a történtekről - írta a szoljon.hu. A család másnap reggel azt az információt kapta a vízirendőrség szolnoki kapitányságán, hogy végeztek a kereséssel, és nem találtak semmit.

Az eltűnt férfi egyik fia úgy döntött, nem vár tovább a rendőrségre, saját  felelősségére lement a folyó partjára, és megkért egy motorcsónakos horgászt, hogy vigye beljebb, hátha talál valamit.

"Nem kellett sokáig hajóznunk, pár perc után, nagyjából a régi húsipar mögötti szakaszon megpillantottunk valamit úszni a folyó közepén. Édesapám élettelen testét sodorta a víz magával. Leírhatatlan fájdalom, amikor egy gyermek a saját édesapját tartja a kezei között" – mondta a lapnak a megrendülten a fiatalember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.