Hármas baleset történt

Tejben ázik a Hűvösvölgyi út

Hármas karambol bénítja a II. kerületben a Hűvösvölgyi utat. A balesetben egy ember megsérült, az úttestre tej ömlött az egyik járműről.

2015.08.14 13:01Havariapress

Pénteken délben történt a baleset a Hűvösvölgyi úton, a Vadaskerti utcai kereszteződésben: három gépjármű ütközött össze, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az egyik járműből, egy tejet szállító teherautóból a szállítmány az úttestre ömlött.

A karambolban megsérült embert a mentők ápolják. A műszaki mentés befejezéséig forgalomkorlátozásra kell számítani, a Hűvösvölgyi úton mindkét irányból hosszan feltorlódott a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.