Két férfit elfogtak a rendőrök

Hamis Sziget-jegyeket árultak

Két, hamis napijegyet árusító férfit fogtak el a rendőrök a Hajógyári-szigetnél.

2015.08.11 20:19Havariapress

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi egymástól függetlenül árusította a hamisított jegyeket hétfőn este, míg az óbudai rendőrök el nem fogták őket.

A Sziget Fesztiválra érkezőket a bejáratnál szólította le a két férfi.

A rendőrséget a fesztivál szervezői értesítették, miután hamis jegyeket találtak a rendezvényre érkezőknél. A kiérkező járőrök rövid időn belül megtalálták és elfogták a gyanúsítottakat, ezt követően előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A 37 éves L. Róberttel és a 34 éves R. Jánossal szemben hamis magánokirat felhasználása és okirattal való visszaélés, valamint csalás miatt folyik büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.