Álrendőrök

Kiraboltak egy szír férfit Szegeden

A rendőrök a feltételezett elkövetők közül hármat elfogtak, negyedik társukat még keresik.

2015.08.08 14:16MTI

Kiraboltak egy szír határsértőt Szegeden, a gyanúsítottak közül hárman rendőrnek próbálták kiadni magukat - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a nyomozás jelenlegi adatai szerint K. Antal és P. József június 28-án éjszaka megegyezett egy szír állampolgárral Szegeden, a Kolozsvári téren abban, hogy Budapestre viszik őt. Tankolásra előlegként 200 eurót kértek, egyikük elhajtott a helyszínről, és nem is tért vissza. Az 52 éves K. Antallal szemben csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján nem állt szándékában Budapestre vinni a szír férfit, tőle csak pénzt akart kicsalni.

A helyszínen maradó P. Józsefhez még csatlakozott három társa, körbefogták a szír férfit. P. József újonnan érkezett társai magukat rendőrnek adták ki, de mivel ezt a szír férfi nem hitte el, lefogták, és elvették a táskáját, mobiltelefonját és készpénzét, majd elmenekültek - tudatta az őrnagy.

A rendőrök a feltételezett elkövetők közül hármat elfogtak, negyedik társukat még keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.