Életveszélyes sérüléseket szenvedett

Kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoznak a HÉV által elgázolt kisfiú ügyében

A 3 év körüli gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

2015.08.04 19:45MTI

Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a csepeli HÉV által hétfő este elgázolt kisgyermek ügyében - erősítette meg kedd este az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Az ügyben két embert hallgattak ki gyanúsítottként - tették hozzá.

Mint felidézték: hétfőn 18 óra 55 perckor a XXI. kerületben a nyílt vasúti pályán a HÉV elsodort egy kisgyermeket, akit a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba vittek.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese hétfő este azt közölte: a 3 év körüli gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Az RTL Klub kedd esti Híradójában számoltak be arról, hogy a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A Heim Pál Gyermekkórház orvosigazgatója az RTL Klubnak azt mondta: a gyermek koponyasérülést szenvedett, még az éjszaka megoperálták. Állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen - hangzott el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.