BKK

Pótlóbusz jár három éjszakán a 6-os villamos teljes vonalán

A 2015. augusztus 3-áról 4-ére (hétfőről keddre), a 4-éről 5-ére (keddről szerdára) és az 5-éről 6-ára (szerdáról csütörtökre) virradó éjszaka 0 és 4 óra között a 6-os villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár, mert a BKV ezen a három éjszakán végzi el a szokásos karbantartási munkákat.

2015.08.03 13:06ma.hu

A pótlóbusz 6-os jelzéssel mind a három éjszakán 23:30 és 4:30 között viszi az utasokat - írja a Budapesti Közlekedési Központ közleményében.

A 6-os villamos 2011 májusa óta folyamatosan 0–24 óráig közlekedik, azonban a vonal infrastruktúráján a szükséges karbantartási munkákat rendszeresen elvégzik.

A 6-os villamos éjszakai közlekedése jelentős sikert aratott a fiatalok és a késő este hazatérő, illetve korán reggel munkába járó utasok részéről, azonban a karbantartási munkák miatt időnként szükséges az éjszakai buszpótlás.

A megállóhelyek listája itt olvasható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.