Másodfokú viharjelzés volt érvényben

Tucatnyi fürdőzőt mentettek ki a Velencei-tóból

Egy híján tucatnyi fürdőzőt mentettek ki a vízirendőrök a Velencei-tóból tegnap délután a másodfokú viharjelzés idején.

2015.07.24 13:30Havariapress

A Velencei-tó térségét csütörtökön délután egyre erősödő szél érte el, emiatt a délután folyamán három helyszínről is vízirendőröknek kellett kimenekíteniük a vízben bajba került strandolókat.

A tó Öreg-tisztás, Pörös bokra és Nagy-tisztás elnevezésű vízterületeiről összesen 11 fürdőzőnek segítettek partra jutni az egyenruhások, biztonsági intézkedés keretében.

A rendőrök a másodfokú viharjelzésre és az erősödő szélre tekintettel kisgéphajóba emelték a vízben sodródó négy gyereket és a velük lévő 7 felnőttet, majd épségben a partra vitték őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.