Halálos baleset

Kamionnal ütközött egy autó a 68-as főúton, egy ember meghalt

Kamionnal ütközött egy személyautó péntek délelőtt a Marcalit elkerülő 68-as főúton, a gépkocsiban ülők közül egy ember meghalt, egy másikat súlyos sérüléssel vittek a mentők kórházba.

2015.07.24 12:43MTI

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte: a balesetben ketten megsérültek, egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az MTI értesülése szerint a személygépkocsiban egy idős házaspár utazott. A férfi meghalt, a nő beszorult a járműbe, őt a tűzoltók szabadították ki és a mentők súlyos sérülésekkel, helikopterrel vitték kórházba. A kamion vezetője nem sérült meg.

A helyszínelés és műszaki mentés idején a forgalom egy sávon, rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.