John Doe

Ismeretlen holttest a Dunában

Ismeretlen férfiholttestet találtak a Dunában Ercsinél, az elhunyt azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét is várja

2015.07.24 12:00Havariapress

A Fejér megyei Ercsi külterületén még két héttel ezelőtt, július 11-én fedeztek fel a Dunában egy sodródó emberi holttestet. Az elhunyt férfinál azonosításra alkalmas tárgyak nem voltak, és ezidáig más módon sem sikerült tisztázni a személyazonosságát, a rendőrség ezért most a lakosság segítségét is várja. Az elhunyt körülbelül 180 centiméter magas, 25-40 év közötti férfi lehetett, aki sötét, egyenes szálú haját rövidre nyírva viselte, bal fülében aranynak látszó, középen áttetsző fehér kővel kirakott fülbevalót hordott, és halálakor egy világos drapp, 28-as méretű nadrág volt rajta, barna színű, csíkos övvel. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja a Gárdonyi Rendőrkapitányságot a 06-22-355-003-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.