Kábítószer

Kendermagot kapott, pedig nem tyúk a termesztő

Nagylakon, Makón és Apátfalván négy ingatlanban összesen 42 különböző érési stádiumban lévő kendernövényt találtak a rendőrök.

2015.07.22 16:40MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Várkonyi Gergely közölte, a három férfinél és egy nőnél tartott házkutatások során szárított marihuánát, valamint kábítószergyanús anyagmaradványt is lefoglaltak. A nyomozás adatai szerint a nagylaki gyanúsítottnak az egyik apátfalvi férfi adta a kendermagokat, valamint tanácsokkal is segítette a termesztésben, és a növényekért pénzt ígért neki.

A három férfi ellen kábítószer birtoklása bűntettének, míg a nővel szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tudatta a hadnagy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.