Elfogták a támadót

Újabb nőt erőszakoltak meg a szegedi vonaton

Megerőszakolt és kirabolt egy férfi egy nőt a Budapest és Szeged között közlekedő vonaton.

2015.07.22 08:38MTI

Július 17-én, egy hajnali vonaton történt a brutális bűncselekmény. A Szeged felé tartó vonat Vecsésnél járt, amikor egy férfi az egyik kocsi mosdójában megtámadott egy nőt. Áldozata ruháját több helyen elszaggatva, erőszakkal szexuális kapcsolatot létesített vele.

A nő megpróbált ellenállni, de támadója erőteljesen megfogta és megszorította a nyakát, s fejét többször a mosdó falába verte.

A támadót néhány nap alatt sikerült azonosítaniuk a nyomozóknak. A monori rendőrök július 21-én, monorierdei lakásában megtalálták és elfogták a gyanúsítottat.

A rablással és nemi erőszakkal meggyanúsított 21 éves V. Benjámint kihallgatása után őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Mint ismert, július 5-én, ugyancsak egy Budapestről Szegedre tartó vonat mosdójában egy szerb férfi erőszakolt meg egy kecskeméti nőt. A támadót a szegedi állomáson elfogták a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.