Vasárnap veszett nyoma

Megtalálták a Balatonban eltűnt kajakos holttestét

A 18 éves fiú vasárnap merült el a vízben, kedden 13 óra után találták meg a holttestét. Társa túlélte az esetet.

2015.07.21 14:05ma.hu

Megtalálták a Siófoknál vasárnap eltűnt férfit – tudta meg a hirado.hu Horváth Lászlótól, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetőjétől.

Vasárnap Siófoknál bérelt strandkajakot az a két 18 év körüli fiatalember, aki később bajba került. A fürdőeszköznek minősülő strandkajak használatához nem kell mentőmellény, így ők sem viseltek, és amikor felborultak, egyikük, aki nem tudott úszni, elmerült.

A rendőrség és a vízimentők nagy erőkkel indultak a keresésére, kedden 13 óra után találták meg a holttestét. A mostani a harmadik vízbefulladásos baleset a Balatonnál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.