Közúti tragédia

Kettős halálos baleset történt a 37-es számú főúton

Kamionnal ütközött egy személyautó szombat reggel a 37-es számú főúton Bodrogolaszi és Sárospatak között. Az autóban ülő két ember a helyszínen meghalt.

2015.07.18 11:17MTI
Összeroncsolódott személyautó a 37-es számú főúton Bodrogolaszi és Sárospatak között 2015. július 18-án. (MTI/Vajda János)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabó-Berdár Csilla elmondta, a személyautó eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő román rendszámú kamionnal.

A balesetben egy 20 éves férfi és egy 41 éves nő vesztette életét - közölte a szóvivő. A megyei rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.