Tragédia

Tűz egy társasházban - az emeletről ugrott ki egy nő a lángok elől menekülve

A nő meghalt, egy gyerek súlyosan megsérült. A negyedik emeletről vetették magukat a mélybe.

2015.07.18 09:17MTI

Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása Nyíregyházán a Petőfi utcában, a lángok elől menekülve két ember kiugrott a lakásból, egyikük meghalt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője péntek este az MTI-vel.

Tóth Gabriella alezredes elmondta, a tüzet eloltották a nagy erőkkel helyszínre vezényelt tűzoltóegységek. Tájékoztatása szerint két ember kiugrott a tűzzel érintett emeletről, egyikük, egy nő életét vesztette, egy gyerek pedig súlyosan megsérült. A lakókat kimenekítették, az áramszolgáltató áramtalanította az épületet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.