Egy ember megsérült a balesetben

Teherautók karamboloztak Sörédnél, lezárták a 81-es utat

Pótkocsis szerelvény és kisteherautó ütközött össze kedd délelőtt a 81-es úton Sörédnél. A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az utat.

2015.07.14 09:53MTI

A mentőszolgálat azt közölte, hogy egy férfit súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Sipos Mónika rendőrségi sajtószóvivő elmondta: a rendőrség a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az utat, a Székesfehérvár felől érkezőket Fehérvárcsurgó, a Győr és Mór felől érkezőket pedig Bodajk felé terelik.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy az ütközés következtében a kisteherautó keresztbe fordult az úton, az autóalkatrészeket szállító pótkocsis jármű pedig az árokban állt meg. Utóbbi üzemanyagtartályából gázolaj folyt az útra.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a balesetben egy 40 év körüli férfi sérült meg, őt súlyos fejsérüléssel a székesfehérvári kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.