Baleset

Leszakadt a kamion üzemanyagtartálya az ütközéstől

Egy ember megsérült, amikor egy kamion és egy személyautó karambolozott a 86-os út Vámoscsaládhoz közeli szakaszán.

2015.07.10 08:15MTI

A baleset pénteken reggel, a főút 112-es kilométerénél történt: egy személygépkocsi és egy teherautó rohant egymásnak, egyelőre tisztázatlan körülmények között. A személyautó vezetője a balesetben megsérült, a mentők kórházba szállították. Az ütközéstől a kamion üzemanyagtartálya kiszakadt, a jármű félig az árokba került. A műszaki mentést teljes útzár mellett végezték a répcelaki tűzoltók, a forgalmat a rendőrök elterelték.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 86-os főúton Vámoscsaládnál

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 86-os főúton a Vas megyei Vámoscsaládnál, ahol reggel egy kamion és egy személyautó ütközött össze - közölte honlapján a rendőrség.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalmat mindkét irányból Uraiújfalu felé terelték el.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban honlapján azt közölte, a balesetben egy ember megsérült, a félig az árokba borult kamionból pedig üzemanyag folyt ki az útra, amit fel kellett takarítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.