Nooormális?

Egymilliárd forintért feküdt a vonat alá

A nagyösszegű biztosítás megkötése után, szándékosan feküdt egy vonat alá egy férfi tavaly nyáron a nyírcsászári vasútállomáson. A férfi két lába odalett, a biztosítási csalást a nyomozók leleplezték.

2015.07.08 09:51Havariapress

Cs. S. 2014. július 30-án a nyírcsászári vasútállomáson egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye alá került. A vonat kereke csonkolta a lábát, a kórházban amputálták mindkét alsó végtagját.

Kiderült, hogy a szörnyű eset előtt, 2013 novembere és 2014 februárja között több biztosítónál balesetbiztosítást kötött a 48 éves férfi. A nyomozás során világossá vált, hogy a férfi azzal a szándékkal kötötte meg az összességében csaknem egymilliárd forintos biztosításokat, hogy önmagának szándékosan súlyos sérülést okozva pénzhez jusson.

A rendőrök a nyírkátai férfit a napokban gyanúsítottként hallgatták ki, csalás miatt folytat ellene nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.