Erőszak

Bicskával támadt a védőnőre a fiú

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt felelhet az a 17 éves kecskeméti fiatalember, aki a hozzájuk családlátogatásra érkező védőnőre és a vele érkező családgondozóra bicskával támadt rá.

2015.07.06 08:51Havariapress

A védőnő és a családgondozó 2014. november 17-én délelőtt terhesgondozás és családlátogatás miatt megjelent a fiatalkorú vádlott kecskeméti lakóhelyén, ugyanis a fiatalember húga állapotos volt. A vádlott ordibálni kezdett és egy nyitott bicskával a kezében megfenyegette a védőnőt és a családgondozót azzal, hogy onnan nem viszi el senki a húgát, mert ha elviszik a testvérét, akkor őket leszúrja és magát is szíven szúrja.

Az őrjöngő fiatalkorú szidalmazta is a védőnőt, többször közölte a sértettel, hogy vele kezdi, mert ,,a szeme olyan rafinált, nem tetszik neki". A vádlott a fenyegetés közben a kapubejáróban álló családgondozó férfi felé közeledett, tőle egy méterre a bicskával hadonászni kezdett, mialatt őrjöngve kiabált. A fenyegetés miatti félelmében a védőnő sértett az úton hátrálni kezdett.

A vádlott fenyegetése miatt a két közfeladatot ellátó sértett nem tudta elvégezni a munkáját, a helyszínt elhagyták, így a vádlott jogszerű eljárásukat fenyegetéssel megakadályozta.

A szabadlábon védekező, büntetett előéletű fiatalkorút a Kecskeméti Járási Ügyészség 2 rendbeli, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.