Tűzoltók szabadították ki az autó utasait

Vonat ütközött személyautóval Orosházán

Összeütközött a Mezőhegyesről Mezőtúrra tartó személyvonat egy személyautóval Orosházán, a Szentesi úti vasúti átjáróban szombaton, emiatt Orosháza és Kardoskút között pótlóbusz szállítja az utasokat. Az autó két utasát tűzoltók szabadították ki a roncsból.

2015.07.04 14:03MTI

A Mávinform közleményben úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy az autó a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre. A balesetben a vonat utasai közül senki sem sérült meg. A személyautót a vonat a vágányon kívülre lökte.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Nagy Szilvia elmondta: a gépkocsiba két ember beszorult, őket a tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Albert István tájékoztatása szerint az elsődleges információk alapján a személyautóban egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült meg.

A Mávinform közleménye szerint a helyszínelés ideje alatt - várhatóan fél három és három óra között - szünetel a vonatforgalom. Mezőhegyes és Mezőtúr között 10-20 perces késések előfordulhatnak. Az eredeti menetrend késő délután állhat helyre - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.