Gyász

Hármas karambol Kondorosnál, egy ember meghalt

Egy teherautó és két személygépkocsi karambolozott a 44-es úton, a Kondoros és Békéscsaba közötti szakaszon. A balesetnek három sérültje van, egy ember a helyszínen meghalt.

2015.06.26 11:40MTI
MTI/Donka Ferenc

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Tordai Attila elmondta: a főutat a helyszínelés és a mentés idejére a rendőrök lezárták, kerülni Csorvás, Telekgerendás vagy Kamut felé lehet.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján az is olvasható, hogy a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A tűzoltók szabadítottak ki két beszorult embert, egyikük azonban elhunyt. A többi sérültet a mentők vizsgálják.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.