Kidugult

Már mindkét kamionsáv járható a nagylaki határátkelőhelyen

Befejeződött kedd estére a tehergépkocsik vizsgálatára használt egyik mérleg javítása a nagylaki határátkelőhelyen, ezért újra járható mindkét kamionsáv.

2015.06.23 21:31MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs elmondta, hogy a munkálatok miatt a belépő oldalon napközben az egyik kamionsávot nem lehetett használni.

A szóvivő tájékoztatása szerint a mérleg megjavítását követően a kamionok várakozási ideje folyamatosan csökken, jelenleg három óra. Szerda reggelre várhatóan teljesen helyreáll a forgalom a belépő oldalon - tette hozzá az őrnagy.

A Mediafax román hírügynökség korábban közölte, nyolc kilométeres kamionsor alakult ki a nagylaki határátkelő romániai oldalán azt követően, hogy a magyar hatóságok műszaki okokból lezárták az egyik kamionsávot. A román hatóságok már előző nap arra kérték a kamionosokat, hogy ebben az időszakban lehetőség szerint kerüljék el a nagylaki határátkelőt, mert a magyarországi oldalon 9 és 19 óra között karbantartási munkálatokat végeznek az egyik kamionsáv mérlegén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.