Új pszichoaktív anyag

Egy kiló kábítószert találtak egy nyíregyházi férfinél

Egy kilogramm kábítószert, új pszichoaktív anyagot találtak a rendőrök egy nyíregyházi férfinél.

2015.06.23 09:24MTI

Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a 40 éves férfit előzetes bűnügyi információk alapján igazoltatták pénteken a nyíregyházi vasútállomáson, miután leszállt egy Budapestről érkező vonatról. A hátizsákjából egy kiló ismeretlen eredetű növényi származék, az elvégzett gyorsteszt szerint új pszichoaktív anyag került elő.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi eladásra vásárolta a kábítószert, visszaélés új pszichoaktív anyaggal bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.