Szíreket vitt volna Németországba

Embercsempészt fogtak az M1-es autópályán

Embercsempészés gyanújával vettek őrizetbe csütörtökön egy román férfit, aki nyolc szír állampolgárt akart Németországba vinni. A rendőrök az M1-es autópályán állították meg a járművet.

2015.06.18 18:45MTI

A közlemény szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalának 22-es kilométerénél állítottak meg egy francia rendszámú gépkocsit csütörtökön délben.

A jármű 30 éves vezetőjét a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr nyolc - jogellenesen Magyarországon tartózkodó - szír állampolgárt akart Németországba szállítani, amiért 450 eurót kapott volna.

A Pest megyei nyomozók a sofőrt őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását, a nyolc szír állampolgárt átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.