Öt kerékpárost gázolt el egy autós

Ismét járható az út a kerékpáros tömegbaleset helyszínén

Több órányi helyszínelés után feloldotta a rendőrség az útlezárást azon a nyírségi mellékúton, ahol egyszerre öt kerékpárost gázolt el egy autós, s a kerekezők közül ketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

2015.06.16 10:37Havariapress

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székely és Nyírtét között kedden reggel, hét óra előtt haladt egy kerékpáros társaság, amikor egy arra haladó autós eddig ismeretlen okból öt kerekezőt is elgázolt.

Az elütött kerékpárosok mindegyike megsérült, ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben; a mentőszolgálat munkatársai mindegyiküket kórházba szállították.

A rendőrség az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére több órára teljes szélességében lezárta, de nem sokkal tíz óra előtt feloldották az útzárat, így jelenleg már újból akadálytalanul lehet közlekedni ezen a szakaszon.

A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya szakértő bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.