A vonat nem vár...

Jelentős késések a miskolci vasútvonalon

Hétfő a hajnalban egy tehervonat áramszedője Gödöllő állomáson leszakította a felsővezetéket.

2015.06.15 07:18MTI

Jelentős késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon, mert hétfő a hajnalban egy tehervonat áramszedője Gödöllő állomáson leszakította a felsővezetéket - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A leszakadt felsővezeték elzárja a vasúti pályát Aszód felé, csak az egyik vágányon közlekedhetnek a szerelvények - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, a vonatok váltakozó irányban, a biztonsági előírások betartásával közlekedhetnek 25-30 perc késéssel a helyreállításig. Az első hajnali vonatok 50-60 perc késéssel tudtak közlekedni.

A torlódások és a szerelvényfordulók miatt a menetrend szerinti közlekedés 10 órára állhat helyre.

A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a hiba elhárítását, a leszakadt felsővezetéket várhatóan 8 órára tudják megjavítani - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.