Valamit visz a víz

Nyolc embert mentettek ki a Velencei-tóból

A rendőrök felborult kenusokat és sodródó horgászt mentettek ki a Velencei-tóból.

2015.06.13 15:06ma.hu
police.hu

2015. június 13-án délelőtt a gárdonyi vízirendőrök arra figyeltek fel, hogy egy hét fős kenu a Velencei-tó Nagytisztás nevű területén felborult - írja a police.hu.  A kenuból vízbe esett öt felnőttet és két gyermeket a rendőrök kimentették a tóból és biztonságosan a partra vitték, majd a vízzel telt sporteszközt is partra vontatták.

A gárdonyi vízirendőröktől egy sodródó horgász kért segítséget 2015. június 13-án délelőtt. A férfi csónakján elromlott a motor, ezért evezve próbált a partra jutni, azonban az evezője eltörött, csónakja irányíthatatlanná vált és a nádas felé sodródott.  A körzeti megbízottak a férfit és csónakját biztonsági intézkedés keretei között a partra vitték.   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.