Vihar

Még mindig sok hívást kapnak a fővárosi katasztrófavédők

A II. kerületi Csalogány utcában beázott egy trafóház, a Kertváros utcában víz szivárgott egy lakásba, a Margit körúton pedig egy ház pincéjébe jutott le az esővíz.

2015.06.09 21:10MTI

Még kedd este is sok jelzést kaptak a fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók munkatársai a vihar miatt - olvasható a katasztrófavédelem honlapjára feltett közleményben.

A közlemény szerint a II. kerületi Csalogány utcában beázott egy trafóház, a Kertváros utcában víz szivárgott egy lakásba, a Margit körúton pedig egy ház pincéjébe jutott le az esővíz.

Fa dőlt a VIII. kerületi Fiumei útra, a XXI. kerületi Nefelejcs utca burkolatára, a XII. kerületi Árnyas útra és egy autóra a XIX. kerületi Nagysándor József utcában, illetve faág esett egy kisteherautóra a XVIII. kerületi Szövet utcában. Ezeket az eseteket a tűzoltók már megoldották - áll a közleményben.

A XVI. kerületi Szántó utcába, a Sasfészek utcába és a Dorogi utcába is villámcsapás után kialakult tűzhöz riasztották a tűzoltókat - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.