Baleset az M43-ason Makónál

Felborult egy veszélyes anyagot szállító tartálykocsi - a sofőr alászorult

A baleset körzetében száz méteres védősávot jelöltek ki, azt a területet lezárták.

2015.06.08 18:27MTI
MTI Fotó: Donka Ferenc

Felborult egy veszélyes anyagot szállító tartálykocsi az M43-as autópálya makói lehajtója közelében késő délután, a sztráda Makó felé vezető oldalát lezárták - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Molnár Krisztina elmondta, hogy a sofőr a jármű alá szorult, őt feszítővágóval szabadították ki, mentőhelikopter érkezett érte. A sofőr a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körzetében száz méteres védősávot jelöltek ki, azt a területet lezárták. Az elsőd információk szerint a tartály nem sérült meg - tette hozzá.

A rendőrség azt közölte hogy a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az autópálya Makó felé vezető oldalát, a járműveket a maroslelei lehajtónál leterelik a sztrádáról.

MTI Fotó: Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.