Karambol

Meghalt az M7-es érdi szakaszán történt baleset egyik sérültje

Az útfenntartók épp be akartak szállni a járművükbe, amikor egy arra elhaladó kisteherautó elsodorta a kocsijukat. Két munkás súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, mentőhelikopter érkezett hozzájuk.

2015.06.04 13:37MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Meghalt az egyik férfi, aki társával együtt súlyosan megsérült, amikor útfenntartást végző járművükbe hátulról belerohant egy kisteherautó az M7-es autópálya Székesfehérvár felé vezető oldalán csütörtök délelőtt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy az útfenntartók épp be akartak szállni a járművükbe, amikor egy arra elhaladó kisteherautó elsodorta a kocsijukat. Két munkás súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, mentőhelikopter érkezett hozzájuk. Egyikük később meghalt. A legfrissebb információk szerint egy harmadik munkást, valamint a kisteherautó sofőrjét könnyebb sérülésekkel vitték kórházba - tette hozzá a szóvivő.

A sztráda 18-as kilométerénél történt karambol miatt teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszát - írta a honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Tájékoztatásuk szerint a forgalmat az érdi kihajtónál a 7-es főútra terelik, a járművek a tárnoki felhajtónál térhetnek vissza a sztrádára. Azóta megindult a forgalom egy sávon.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.