Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Megverte szüleit a nyugdíjaskorú férfi

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a 60 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint néhány napja idős édesanyját, majd az édesapját is megverte Albertirsán.

2015.06.02 10:32Havariapress

A Pest megyei településen élő 60 éves férfi a nyomozás adatai szerint ez év május 20-án, késő este összeveszett édesanyjával, akit a vita közben ököllel többször is megütött albertirsai házuk teraszán. A 83 éves asszony az ütésektől a földre esett, ezt látva a segítségére sietett a 87 éves családfő is, a dühöngő azonban őt is megütötte.

A helyszínre hívott járőrök a verekedő férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a ceglédi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, a bíróság pedig néhány nappal később az előzetes letartóztatását is elrendelte.

Az ügyben folytatott nyomozás néhány nap alatt lezárult, s a keletkezett iratokat a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére, testi sértés bűntettének megalapozott gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.