Áldozatát magára hagyta

Elfogták a zuglói cserbenhagyót

Elfogták azt a 45 éves férfit, aki autójával elsodort egy zebrán átkelő gyalogost a XIV. kerületben, majd áldozatát magára hagyva, elhajtott a helyszínről .

2015.05.31 18:24Havariapress

Csütörtökön éjjel, a Nagy Lajos király útján, a Kassai térnél sodort el egy autós egy zebrán átkelő fiatalembert. A 19 éves gyalogos megsérült, a gázoló a helyszínen nem állt meg, a kötelező segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A fővárosi rendőrök a gépjármű vezetőjét azonosították, majd a 45 éves férfit el is fogták. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.