A javítási munkálatok befejezéséig

Megszüntették a gázszivárgást Sóskúton, de a szolgáltatás még szünetel

Gázvezetéket rongált meg egy munkagép a Pest megyei Sóskúton csütörtök délelőtt, a szivárgást már megszüntették, de a javítás befejezéséig a település nagy részén szünetel a szolgáltatás.

2015.05.28 11:57MTI

Csámpai Attila megyei katasztrófavédelmi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint a gép a Vadász utcában dolgozott, amikor véletlenül belefúrt a két méter mélyen lévő, 63 milliméteres vezetékbe. A szivárgó gázt az érdi tűzoltók egy vízsugárral igyekeztek közömbösíteni a szolgáltató megérkezéséig, miközben 50 méteres sugarú körben kiürítették a környéket; 12 lakót, köztük egy mozgássérültet kísértek biztonságos helyre.

A katasztrófavédelem szóvivője csütörtökön, késő délelőtt azt közölte, hogy a szivárgást már megszüntették, így a lakók visszatérhettek otthonukba. A vezeték javítását megkezdték a szakemberek, a munka várhatóan kora délutánig tart. Addig 162 házban (a település nagy részén) szünetel a gázszolgáltatás - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.