Áldozat

Ki ismeri az elgázolt kerékpárost?

A lakosság segítségét kéri a rendőrség annak a kerékpáros férfinak az azonosításához, akit halálra gázolt egy vonat az éjjel Tatán.

2015.05.27 10:30Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei városban szerdára virradó éjjel, nem sokkal éjfél előtt haladt egy ismeretlen férfi kerékpárral a régi szomódi úton, amikor a vasúti kereszteződésbe behajtva egy ott érkező vonat halálra gázolta.
A helyszínelő rendőrök nem tudták megállapítani az elhunyt kilétét, ezért a lakosság segítségét is várják az illető azonosításához.

A férfi 40-50 év körüli, rövid, fekete hajú, sötétkék pufi dzsekit, 52-es méretű sötétzöld katonai zubbonyt, sárga színű katonai inget, kék színű Vintage feliratú pólót, drapp színű munkásnadrágot és 44-es munkásbakancsot viselt.

A szerencsétlenül járt ismeretlen egy Vendora márkájú, szürke színű biciklivel próbált meg áthaladni a vasúti síneken.

A Tatai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármit tud az ismeretlen férfi személyazonosságáról, tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívón, vagy a 34/517-777-es telefonszámon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.