Elege lett

Másik hárommal verekedett, aztán behúzott a rendőrnek is

Intézkedő rendőrre támadt egy férfi Szegeden.

2015.05.22 10:27MTI

Négy férfi összeverekedett egy szegedi szórakozóhelyen csütörtökön éjszaka, egyikük megütötte az őket szétválasztani próbáló rendőrt is - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy testvérpár keveredett szóváltásba két szórakozó fiatallal Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton lévő egyik szórakozóhelyen. A négy férfi a vita hevében egymásnak esett. A verekedés közben az egyikük fején egy sörösüveget is összetörtek.

A verekedésnek a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A testvérpár egyik tagja, a 27 éves K. Tibor a vele szemben intézkedő rendőrt is megütötte, majd ellenszegült a rendőri intézkedésnek. A mentők mind a négy verekedőt kórházba vitték, sérüléseik nyolc napon belül gyógyulnak - tudatta az őrnagy.

A négy férfi ellen garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök K. Tibor ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Szegedi Nyomozó Ügyészségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.