Meg akarták enni

Leszúrták és feldarabolták a szamarat

Leszúrt majd ellopott, s feldarabolt egy tatabányai ház elé legelni kikötött szamarat két férfi. Az állatot meg akarták enni, de a rendőrök még a bizonyíték eltüntetése előtt rajtuk ütöttek.

2015.05.20 12:34Havariapress

Május 9-én tűnt el Doma, a szamár egy tatabányai porta elől, ahova gazdája legelni kötötte ki. Az állatot, kihasználva, hogy a gazda nincs a közelben, V. Sándor és J. József orvul leszúrta.

A kimúlt állatot Sz. Ferenc és M. Lászlóné segítségével elvonszolták, majd az asszony házában feldarabolták, a húst a hűtőszekrénybe tették.

A tatabányai nyomozók másnapra azonosították a tolvajokat, az 53 éves asszonynál tartott házkutatás során a szamár húsát megtalálták.

Kihallgatásán a nő tagadott, azt állította, fogalma sincs arról, hogyan került a szamár feldarabolva a fridzsiderébe. A szamarat legyilkoló férfiak azonban beismerő vallomást tettek, sőt, korábbi betörésekről is beszámoltak egyikük a rendőröknek.

A szamarat leölő két férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat. Segítőik szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.