Tragédia

Tóba fulladt egy magyar férfi Felső-Ausztriában

Belefulladt egy felső-ausztriai tóba egy 31 éves magyar férfi csütörtökön

2015.05.15 14:26MTI

Az áldozat át akarta úszni barátaival a Holzöstererseét, azonban mintegy húsz méterre a parttól alámerült. A salzburgi vízi mentők négyméteres mélységből hozták felszínre. A segítség azonban későn érkezett, a kiérkező orvos már csak a férfi halálát tudta megállapítani.

A vízi mentők szóvivőjének tájékoztatása szerint délután öt órakor kapták a riasztást, és ezt követően egy mentőautóval, egy helikopterrel, két mentőhajóval és nyolc búvárral indultak a mentésre. A férfit csak este nyolc óra körül találták meg a húszfokos tóban.

A tartományi rendőrség szóvivője elmondta: egyelőre még nem tisztázott, hogy mi okozta a fulladást, boncolást rendeltek el. A hozzátartozókat válságcsoport támogatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.