Közúti változás

Kamionbaleset miatt több kilométeres a torlódás az M1-esen

Lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Tatabánya térségében, és a főváros irányában sem járható az egyik sáv, mert egy kamion csütörtökön átszakította a szalagkorlátot és felborult

2015.05.14 11:13MTI

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset a Budapest felé vezető oldalon történt, a felborult kamion az autópálya mindkét oldalát részlegesen elzárta.

A kiszóródott rakomány összegyűjtése után a főváros irányában jelenleg már két sávon - a külső sávban és a leállósávon - halad a forgalom, a Győr felé vezető oldalon azonban az 1-es főútra terelik a forgalmat.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a környéken több kilométeres a torlódás

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.