Közúti baleset

Két kisbusz összeütközött Bodoglár közelében, többen megsérültek

Az 5405-ös út 22-es kilométerénél történt baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A sérültekhez mentőhelikopter érkezett.

2015.05.12 18:56MTI

Két kisbusz összeütközött a Bács-Kiskun megyei Bodoglár közelében kedd délután, a balesetben többen megsérültek - közölte a rendőrség a honlapján.

A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 5405-ös út 22-es kilométerénél történt baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Tázlárnál, valamint Kiskunmajsánál elterelik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatott, hogy két mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A balesetben ketten súlyosan, többen könnyebben megsérültek. Az egyik jármű az árokba hajtott, a másik fának csapódott. A roncsokból egy embert a kiskunhalasi tűzoltók emeltek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.