Bűnügy

Elfogtak két herbál-árust Miskolcon

Rajtaütöttek a rendőrök két férfin, akik Miskolcon úgynevezett új pszichoaktív anyagot, "herbált" árultak.

2015.05.08 14:04MTI
police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Dobi Tamás kifejtette: új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci rendőrkapitányság egy 23 éves és egy 25 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, Ötödik utcai lakásukban herbál nevű, kábító hatású anyagot árultak.

A két drogdílert szerdán fogták el - ismertette a szóvivő, hozzáfűzve, hogy a gyanúsítottaknál tartott házkutatáson a rendőrök készpénzt, kábítószergyanús anyagokat és azok kereskedelméhez szükséges eszközöket foglaltak le.

Megjegyezte, a miskolci rendőrkapitányság nyomozói mindkét gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásukra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.