Hatan sérültek meg

Csak úgy repültek az autók a kisbéri leágazásnál - fotók!

Brutál baleset miatt lezárták a 82-es utat a kisbéri leágazónál.

2015.05.01 19:30MTI
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Teljes szélességében lezárták a 82-es utat a kisbéri leágazónál, miután két személyautó összeütközött a 45-ös kilométernél - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-t.

Estére már feloldották az útzárat a 82-es úton a kisbéri leágazónál, ahol korábban két személyautó összeütközött - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense péntek délután az MTI-t.

Polgárfi Tímea elmondta, hogy a baleset eddig tisztázatlan okból történt a 45-ös kilométernél. Az ütközésben hat ember sérült meg: hármas súlyosan, hárman könnyebben. A mentők mindnyájukat kórházba vitték.

MTI Fotó: Krizsán Csaba


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.